Καλημέρα σε όλους,
Παρακαλώ κατεβάστε το συνημμένο αρχείο που εμφανίζει όλους τους πελάτες που λαμβάνουν τιμολόγιο ΑΡΤΙΟΝ με τον νόμιμο εκπρόσωπο τους κατά συνεργάτη που τους παρακολουθεί.
Κάντε search στο pdf το όνομα σας και από κάτω θα εμφανισθούν οι πελάτες που παρακολουθείτε. Αν πρόσφατα έχετε παραλάβει από άλλο συνεργάτη πελάτη/ες, τότε αναζητήστε και στο όνομα του τους πελάτες που παρακολουθείτε.
Ελέγξτε αν το ονοματεπώνυμο του νομίμου εκπροσώπου του κάθε πελάτη που σας αφορά και έχει καταγραφεί είναι το σωστό. Ο έλεγχος να γίνει τυπικά και όχι με απλή αναζήτηση στο site του ΓΕΜΗ που πιθανών να μην είναι ενημερωμένο.
Αν ο εκπρόσωπος για όλους τους πελάτες που σας αφορούν είναι σωστός, τότε περάστε μου ένα email που να το επιβεβαιώνει.
Αν υπάρχει οποιοδήποτε λάθος, παρακαλώ πέραστε μου email που να εμφανίζει:
α. την επωνυμία του πελάτη όπως εμφανίζεται στο εκτυπωτικό,
β. το ΑΦΜ του πελάτη
γ. το ονοματεπώνυμο του νομίμου εκπροσώπου όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο (από τον Απρίλιο και έως σήμερα)
δ. αν υπάρχει αλλαγή από 1/4 έως σήμερα καταγράψτε τον εκπρόσωπο έως την ημέρα της αλλαγής και τον εκπρόσωπο από την ημέρα αυτή και μετά.
Παρακαλώ κάντε αποστολή της απάντησης σας τόσο στο δικό μου email ([email protected]) όσο και στο email της Άννας Δραγάνη που τρέχει την συγκέντρωση του δεδομένων ([email protected])
Αναμένω τις απαντήσεις σας το συντομότερο δυνατό και μέσα στην διάρκεια της ημέρας.
GDPR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ-ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ
Attachments:
You must be
logged in to view attached files.